Familie fotoshoot en portretfotografie

Schoonheid start op het moment dat je volledig jezelf kan zijn. Een individuele shoot, familieshoot, communieshoot of loveshoot. Samen bekijken we hoe we jullie schoonheid in een fotoshoot kunnen vastleggen.

 

 

Heb je een speciale gelegenheid te vieren? Een verjaardag, een jubileum, je zoon of dochter is afgestudeerd? Zoek je een leuke manier om het gezamenlijk leven van je gezin of vriendengroep vast te leggen? Een familie fotoshoot is altijd een geweldige optie, het levert je een mooie houvast en een mooie herinnering op aan een bijzonder moment. Net zoals portretfotografie dat doet.

Met een familieportret leg je perfecte herinneringen aan je familie vast. Elke gezellige familie fotoshoot en elke portretfotografie is een ware belevenis. Je geniet gegarandeerd van het proces van een spontane fotoshoot en uiteraard ook van het resultaat.

 

Fotoshoot nodig met het hele gezin, zelfs met de hele familie?

Mag ik je een eerlijke vraag stellen? Hoeveel foto’s heb je van je gezin? En hoeveel goede foto’s zitten daar tussen?

Mijn idee? Soms is het inschakelen van een professionele fotograaf gewoon handig. Die bezorgt je een verzameling spontane en ongedwongen foto’s waarin de gezinsenergie en familiedynamiek worden vastgelegd en vereeuwigd. In je individuele portret komen dan weer je persoonlijkheid – én je kleur van ogen – duidelijk naar voren.

Als spontane fotograaf in Gent houd ik er echt van om die speciale momenten en relaties tussen families vast te leggen. Ik doe altijd mijn uiterste best opdat je in de familie fotoshoot – en uiteraard ook in de portretfotografie – volledig jezelf kan zijn. Dat je op de foto’s staat zoals je bent.

Want ja, je bent fotogeniek, net als iedereen, en net als de gezinsleden om je heen. Daar ben ik 100% van overtuigd.

In de eerste plaats probeer ik jou en je familie gerust te stellen. Ik heet je rustig welkom, maak kennis, geef je een goede uitleg samen met een aantal handige tips & tricks en bespreek je wensen. Jij kiest de stijl die het best bij je past.

Het resultaat? Een dynamische familie fotoshoot én portretfotografie, gegarandeerd een leuke ervaring.

 

Hoe bereid je een familieportret voor? Of een mooi portret?

Denk eerst even goed na: wat wil je met je foto’s bereiken? Wat wil je ermee doen? Je beseft uiteraard dat een foto voor een kerstkaart aan heel andere eisen moet voldoen dan een mooi familieportret of individueel portret dat groot aan de muur komt te hangen.

Als je me vertelt wat je met de foto wilt doen, dan denk ik meteen met je mee. Ik maak graag foto’s gebaseerd op jouw plan, doel en concrete wensen. Zomaar wat plaatjes schieten, en dan pas kijken wat er uitkomt, daar ben ik niet zo’n voorstander van.

Misschien is deze tip wel handig. Ben je van plan de foto op te hangen ergens op een muur in je huis? Bezorg me dan even een foto van de muur en het meubilair eromheen. Dan weet ik meteen een pak meer en kom ik misschien wel op een mooi idee van welke soort foto daar het best zou passen.

 

Welke kledij trek je aan voor een familiale fotoshoot?

In deze blog over kleding bij een fotoshoot vind je een heel uitgebreid antwoord op deze vraag. Maar hier krijg je al de essentie. 

  1. Kies een thema voor de fotoshoot
  2. Stem je outfits op elkaar af
  3. Meng niet te veel kleuren
  4. Kies de juiste outfit voor elke persoon
  5. Besteed aandacht aan de juiste accessoires
  6. Kies de juiste schoenen

 

Waar vindt de familie fotoshoot plaats? En de portretfotografie?

Ik heb geen eigen fotostudio maar werk altijd op locatie. Jij kiest de specifieke fotolocatie in Gent – Dok-Noord, Bourgoyen, Gentbrugse Meersen, leuk plekje in de stad … – en daarmee vertel je al meteen een groot deel van je verhaal, van hoe je in het leven staat.

Een familie fotoshoot op locatie verloopt trouwens een veel losser en vlotter en is zoveel leuker en praktischer als er kinderen bij zijn. In een bijzondere fotoshoot in een bos, op een wei, aan het water… telt de omgeving mee als factor, en dan is het inderdaad niet de bedoeling dat iedereen continu recht in de camera kijkt. De familie fotoshoot wordt op die manier meteen een stuk spontaner, en het resultaat een stuk beter.

 

Wat zijn mijn tarieven voor familiefotografie en voor portretten?

Mijn motto? Ik wil van alles wat ik doe iets moois maken. In de eerste plaats voor jou en je familie, maar ook voor mezelf. Dat heeft alles te maken met die beroepseer van me, weet je wel.

Jouw familieportret of individueel portret moet een exemplaar worden waar je blij van wordt. Iets dat je blij en trots aan de muur hangt. Waar je nog jaren plezier van hebt. Waar je vrienden en familie versteld van staan.

Ik neem dan ook de nodige tijd voor de familie fotoshoot en de portretfotografie. Minstens een half uur tot een uur en zelfs langer als dat nodig is.

Ik maak ook niet één maar meerdere foto’s en ik help je graag de juiste foto uit te kiezen. De foto of foto’s die je kiest werk ik dan zorgvuldig bij en ook je individuele portret krijgt een professionele retouche. En neen, niemand zal dat merken.

Voorstander van een specifiek foto design, een leuke foto op metaal, bijzondere beelden, een artistiek beeld? Jij vraagt en ik lever. Je krijgt elke foto uiteraard in hoge resolutie.

Mijn prijzen voor een familie fotoshoot en portretten.

Ook in deze blog vind je info over de prijzen en werkwijze familie fotoshoot.

 

Neem contact op voor een bijzondere familie fotoshoot of portretfotografie

Ook van jou, je gezin en je familie maak ik gegarandeerd een mooie foto.

En joepie, ik word op Google beoordeeld met een 4,8! Alles voor een geslaagde fotoshoot!

Neem contact met me op. Ik antwoord zo snel mogelijk!

Wist je dat je ook een bijzondere fotoshoot cadeau kan geven?