Benieuwd naar mijn fotoshoot familie prijs? Zéér betaalbaar! – Blog – #5

De fotoshoot familie prijs van ColourfulZebra? Betaalbare prachtherinnering!

Mijn familie fotoshoot prijs is volledig afhankelijk van jullie wensen. Willen jullie een fotoshoot op een leuke buitenlocatie of liever in de studio? Hoeveel modellen mag ik laten stralen? Hebben jullie graag een album of een canvas als aandenken achteraf? Volstaan 9 digitale foto’s en een minibook…?

Op basis van deze vragen heb ik, als fotograaf in Gent, 3 prijspakketten samengesteld.

Minibook 10cm x 10cm, stoefboekje, 10 spreads op dik papier.

Wat krijgen jullie voor die fotoshoot familie prijs?

In alle prijzen zitten de fotoshoot, de selectie van de foto’s, de basisbewerking en de digitale aanlevering inbegrepen.

De duur van de fotoshoot van het BASIS pakket verschilt van de andere pakketten omdat sommige families één uur fotoshoot al meer dan voldoende vinden.

Bestaat je familie uit vier personen – inclusief kinderen – dan is een uur fotoshoot inderdaad voldoende. Een fotoshoot met kinderen is altijd een uitdaging omdat hun aandacht in het begin nog heel scherp is maar al snel verzwakt. Ze willen liever spelen, wandelen en ravotten dan poseren voor de camera. Ik probeer daarom altijd de fotoshoot buiten op een leuke locatie te doen zodat de kinderen kunnen spelen terwijl ik foto’s van hen neem. Op die manier verloopt de fotoshoot heel natuurlijk, veilig en vlot zonder dat ze door hebben dat ze eigenlijk in de spotlights staan.

Een familiefoto met iedereen erop neem ik vanzelfsprekend ook, maar dat doe ik meestal pas helemaal op het eind. De kinderen kennen mij dan al iets beter. Ze zijn dan meer op hun gemak zodat ik ook meer van hen kan vragen.

Hebben jullie een grotere familie met veel kinderen, nonkels en tantes? In dat geval raad ik jullie aan om een album, canvas of full option pakket te nemen. Ook die fotoshoot familie prijs is heel betaalbaar. We hebben dan anderhalf uur de tijd om samen op pad te gaan en leuke, ontspannende foto’s te nemen van iedereen. Zo slaag ik erin iedereen voor de lens te laten stralen zonder dat we ons hoeven op te jagen. Ondertussen kan de rest van de familie verder wandelen of spelen.

Beelden vol liefde en emotie

Het is heel belangrijk dat het een leuk moment wordt voor jullie en dat we samen mooie herinneringen vastleggen op beelden vol liefde en emotie.

Wist je trouwens dat ik ook newborns fotografeer en het eerste levensjaar van jullie kinderen kan vastleggen in mooie herinneringen? Als ze nog wat ouder zijn, maak ik als fotograaf communie in Oost-Vlaanderen ook spontane en leuke communiefoto’s van hen.

Meisje dat door het gras loopt in de natuur. Zwart-wit fotografie

Hoe verloopt de selectie van de foto’s?

Na de fotoshoot importeer ik alle foto’s op mijn computer en selecteer ik alvast mijn favorieten. Deze beelden plaats ik vervolgens op mijn digitaal platform. Jullie krijgen er toegang toe via een link en paswoord.

De foto’s hebben een lage resolutie en bevatten mijn watermerk. Het doel is dat jullie een keuze maken van de foto’s die jullie graag zouden hebben. Stel dat jullie meer foto’s willen dan in het pakket zijn inbegrepen, dan kan dat uiteraard, maar dan komt er iets extra’s boven op de fotoshoot familie prijs

Hoe krijgen jullie de foto’s aangeleverd?

Jullie krijgen de foto’s digitaal via WeTransfer of op een usb-stick. Deze foto’s zijn helemaal van jullie en vrij te gebruiken voor sociale media of print.

De foto’s worden jullie aangeleverd in 3500 px op de langste zijde in JPEG, sRGB 8-bit.

Indien jullie dat wensen, kan ik jullie ook vrijblijvend advies geven over print en drukwerk. Jullie hebben immers geïnvesteerd in kwalitatieve foto’s en daardoor kies je ook het best voor kwalitatief drukwerk.

Als jullie hebben gekozen voor het BASIS pakket krijgen jullie boven op de digitale foto’s ook een Minibook. Dat is een stoefboekje van 10 x 10 cm met 10 pagina’s in dik papier. Heel leuk om mee te nemen in jouw handtas of broekzak.

Bij het ALBUM pakket krijgen jullie een fotoalbum met fotocover in het formaat 20 x 15 cm. In dat horizontaal album verwerk ik al jullie gekozen foto’s. Ik ontwerp het album zelf en stuur het naar jullie op. Alvast een ideaal pakket om cadeau te geven aan de grootouders omdat het zoveel herinneringen van liefde en emoties weergeeft. En dat allemaal voor een meer dan betaalbare fotoshoot familie prijs.

Soms extra’s bij fotoshoot familie prijs?

Extra kosten bovenop jullie gekozen fotopakket kunnen zijn:

  • kilometervergoeding buiten de ring van Gent aan het wettelijk km-tarief
  • extra foto’s die jullie wensen aan te kopen die niet in het fotopakket zijn inbegrepen
  • een fotoalbum, foto box of canvas die niet in het fotopakket zijn inbegrepen

Via deze weg hoop ik jullie een antwoord gegeven te hebben op de vraag “Wat is de prijs voor een familieshoot?” Als jullie nog vragen hebben hierover, kunnen jullie mij altijd bellen, mailen, whatsappen enz…

Ik hoop jullie in de toekomst te laten stralen voor de camera!